Killer Kid (YLA3, KRJ-II, KRL-III)
rotu:   friisiläinen sukupuoli:   ori syntymäaika:   04.06.2008 (19v.)
rekisterinumero:   VH05-040-3452 säkäkorkeus:   162 cm koulutustaso:   grand prix
painotus:   kouluratsastus kasvattaja:   kolibri friesians omistaja:   VRL-08463

  - Täyttänyt 3 vuotta 17.10.2008
  - Ikääntyy satunnaisesti

Palkittu joulukuun Koulurratsastusjaoksen laatuarvostelussa toiselle sijalle
22 (7+7+8) - 39 - 12 - 10 - 8 = 91 p. - KRJ II

Palkittu marraskuun Yleislaatuarvostelussa kolmannelle sijalle
21+19+23+26 = 89p - YLA3

Palkittu helmikuun Kouluratsujenlaatuarvostelussa kolmannelle sijalle
KRL III - palkittu 69.27 %

Luonne

Killer Kid a.k.a Kid on tallin ensimmäinen hevonen ja aluksi kaduin sen ostamista edes talliin. Nimi on täydellinen tälle oriille jota vanhempani nimittivät pahoilaisen ratsuksi. Se tosiaan oli tempperamenttinen, periksiantamaton ja vaativa hevonen. Olihan se toki tullessaan vain kaksi, mutta siitä näki heti ettei se antaisi periksi kovin helposti. Se oli ensimmäinen kouluratsuni, ensimmäinen friisiläinen jonka koskaan olen omistanut. Suomeksi sanottunan, kaiken pahan alku ja juuri!
Sitähän Kid tosiaan onkin, sen ansiosta nykyinen talli on pystyssä ja se on motivoinut jatkamaan. Kid on kyllä omanlaisensa persoona kunhan siihen tutustuu paremmin eikä ole vain hyvän päivän tuttu jonka kanssa moikataan ja vaihdetaan nopeasti kuulumiset kun nähdään. Kunhan Kidiin tutustuu se antaa itsestään kaiken ja hiukan enemmän. Se on rakastava, mutta topakka kuten isä joka pitää tiukkaa kuria, mutta rakastaa lapsiaan hyvin paljon, isä jolle lapset ovat elämä. Kidistä on etenkin nyt vanhoilla päivillä tullut tosin pehmo. Aikaisemmin se ei ollut pikkulasten ratsu, nyt se on heidän lemppari. Kid tuntuu viihtyvän lasten kanssa ja nauttii etenkin harjaus sessioista joita on pitkin päivää. Nykyään Kid ei ole lähellekkään niin vaativa mitä se joku neljä vuotta sitten oli kun se vielä kilpaili. Hieno orihan se on sitä ei ole kieltäminen.

Kid rakastaa hoitohetkiä jolloin kyse on vain ja ainoastaan siitä ja se saa huomion kokonaan itselleen. Kid on aina ollut hyvin huono jakamaan yhtään mitään oli kyse kaksijalkaisesta tai nelijalkaisesta ystävästä. Tullessaan minulle Kidiä oli hyvin vaikea saada harjatuksi koska se aristeli joka paikkaa etenkin päätä, mutta nykyään se tosiaan nauttii harjaamisesta enemmän kuin mistään. Kavioiden putsaaminen kannattaakin hoitaa heti pois alta, koska lopuksi se voi olla aika mahdoton tehtävä kun oriilla on tapana nukahdella harjauksen aika ja kuorsata suureen ääneen. Kidiä kun ei ihan heti herätetäkkään, jos hevosella on hyvät unenlahjat niin Kidillä. Se ei herää vaikka joku paukuttelisi karsinan ovea sen korvan vieressä, ei edes porkkana pussin heiluttelut auta.
Kilpailu-urallaan Kid pysyi skarppina, mutta eläkkeelle siirryttyään siitä on tullut lälly, huomion kipeä ja erittäin laiska jos näin voidaan sanoa. Se nukkuu aina kun sillä on siihen mahdollisuus. Ehkä se on ymmärtänyt ettei sen tarvitse enään machoilla ja näyttää kaikille kuinka mukamas vaikea se on.

Kidiä ei uskoisi samaksi hevoseksi joka se oli tullessaan minulle. Nyt sillä voi ratsastaa kuka vain eikä se ole moksiskaan hiukan kokemattomammastakaan ratsastaja vaikka aikaisemmin se olisi heittänyt vähänkin epävarmat ja ei niin kokeneet ratsastajat selästään. Ehkä vanhuus on tehnyt tehtävänsä ja pehmentänyt oriin aivoja hiukan, en vaihtaisi tätä Kidiä enään siihen entiseen rujoon ja huumorintajuttomaan nelijalkaiseen!

Sukutaulu ja sukuselvitys

i. Hunter Kid BD
fri, 163 cm, evm
ii. Hunt Man
iii. Dreamer
iie. Anastasia Z1
ie. Ana the Winner
iei. Lines
iee. Limited win
e. Killer Sherry
fri, 160 cm, evm
ei. Sir Lonely Killer
eii. Your Soul mate
eie. Night star
ee. Missy's miss
eei. tuntematon
eee. tuntematon

Hunter Kid BD on kaunis liikkeinen ja hyvä rakenteinen friisiläisori joka on niittänyt mainetta niin koulukentillä kuin näyttelykehissäkin. Hunter Kid BD tunnetaan friisiläismaailmassa hyvin, se on saanut useita kauniita ja hyvä rakenteisia jälkeläisiä joitka ovat menestyneet niin kouluratsastuksessa, valjakkoajossa kuin näyttelyissäkin. Nykyään Hunter kid BD asustelee maalla viettäen leppoisia eläkepäiviään aina välillä astuen friisiläistammoja ja siirtäen geenejään eteenpäin.
Hunt Man oli nuori kouluratsastuslupaus kovasta suvusta, mutta villin luonteensa vuoksi se ruunattiin kahden jälkeläisen saaneena. Hunt Man oli erittäin villi tapaus viellä ruunanakin ja oli erittäin vaikea ratsastaa, mutta sille kuitenkin pärjättiin. Tempperamenttisen luonteensa takia se myös kisoissa pärjäsi hyvin. Näyttelyissä sitä ei ehditty käyttää, sillä se jouduttiin lopettamaan kahdeksan vuotiaana, koska se oli loukannut kummatkin takajalkansa ja selkä oli murtunut kolmesta kohtaa tappelussa suuremman oriin kanssa.
Dreamer Koko suvun jalokivi. Se menestyi melkein joka lajissa mitä sillä kokeiltiin eikä luonnekkaan ollut hassumpi. Monet tammanomistajat halusivat juuri tästä oriista oman tammansa varsan isän siinä toivossa, että varsoista tulisi yhtä komeita, hyvä luonteisia ja ennen kaikkea kisoissa pärjääviä, harvoista varsoista silti tuli oriin kaltaisia sillä pidemmältä suvusta varsoille periytyi niitä huonoja puolia, muutama kultakimpale kuitenkin syntyi ja ne vaikuttavat edelleen sukutauluissa. Dreamer kuoli onnellisena vanhuuteen kunnioitettavan 29 vuoden iässä kotitallillaan omistajansa viereen nukahtaneena.
Ana the Winner ei ollut niinkään tunnettu kun suvun oriit. Tamma oikestaan tuli tiineeksi ihan vahingossa, sillä Hunt Man oli päässyt karkuteille eräänä syksyisenä iltana. Olihan tämä onnellinen vahinko sinänsä että varsasta tuli erittäin kaunis ja hyvä rakenteinen kouluratsu lupaus. Anan huomattiin sittemmin periyttävän sukunsa hyviä puolia sekä hyvän luonteen joten siitä tuli siitostamma vaikkei se itse kisoissa niinkään pärjännyt. Edelleenkin elävä Ana the Winner on nyt 26 vuotias ja jättänyt maailmaan jo 6 varsaa, nyt se kuitenkin pitää rauhallisia eläkepäiviään samaisella omistajalla joka sen on kasvattanutkin.
Lines oli musta n. 167 korkea friisiläis ori, mutta siitä ei tiedetä paljoa. Ori kuoli vuonna 1999 äkillisen sairastumisen vuoksi jonka takia se jouduttiin lopettamaan. Lines ei menestynyt koulukisoissa, mutta pärjäsi muutamissa estekisoissa kiitettävästi. Jälkeläisiä ori jätti kuitenkin tasanyhden jälkeensä.
Limited Win oli kaunisrakenteinen tamma, mutta erittäin jääräpäinen eikä sille oikein pärjännyt. Ratsastaessa se oli täysi katastrofi. Kisoissa se ei pärjännyt, mutta olisi pärjännyt oikealla ja kokeneella ratsastajalla. Myöhemmin tamma myytiin englantiin jollekkin esteratsastajalle joka uudelleen koulutti tamman ja sai itselleen erittäin hyvän hevosen. Limited Win kuitenkin kuoli jäätyään rekan alle 15 vuotiaana kun karkasi tarhasta ja juoksi suoraan tielle.

Killer Sherry oli hiukan orimainen tamma rakenteeltaan, mutta kuitenkin luonteeltaan erittäin tammamainen ja äidillinen. Se oli hyvä emä ja kisahevonen, mutta menehtyi viimeisen varsan synnytykseen. Varsa saatiin juuri ja juuri pelastettua, mutta sekin kuoli myöhemmin koska oli syntynyt keskosena eikä varsan keuhkot olleet kehittyneet viellä tarpeeksi.
Sir Lonely Killer on vielläkin siitoksessa vaikuttava hyvälinjainen ja komea rakenteinen ori, joka on pärjännyt enemmän näyttelyissä kuin kisakentillä. Ori on periyttänyt upean ulkonäkönsä lisäksi myös upena luonteen varsoilleen, sillä Sir Lonely Killer on lauhkea kuin lammas. Toivottavasti myös tulevaisuudessa kaikista tai ainkin suurimmasta osasta varsoista tulisi friisiläishevoskannalle merkittäviä kultakimpaleita ja uuden polven luojia.
Your Soul Mate oli eläessään mitä luultavimmin komea musta ori, ainakin sen jälkeläisten perusteella. Orista ei tiedetä juuri mitään, muuta kuin se että vuonna 1996 se myytiin saksasta englantiin ja tuotiin takaisin saksaan 2000 luvun alussa, myöhemmin se on menehtynyt vanhuuteen. Orin tiedetään olleen erittäin vanha kuollessaan, mutta kukaan ei tiedä tarkkaan kuinka vanha se sitten on ollut.
Night Star oli kantakirjattu friisiläistamma, se menestyi hyvin näyttelyissä ja kisoissa. Se mytiin Iso-britaniaan pian kantakirjauksen jälkeen jossa se asusteli viisivuotta kunnes se myytiin saksaan ja kuoli saksassa vuonna 1996 vanhuuteen. Tamma jätti kunnioitettavan verran jälkeläisiä maailmaan jotka toivottavasti jossain vaiheessa vaikuttavat omalta osaltaan friisiläishevoskantaan.
Missy's Miss oli pullaponi isolla P:llä, sen suvusta ei tiedetä mitään, mutta ihanan ja huolehtivan luonteensa takia sille teetettiin varsa joka yllättäen pärjäsikin kisoissa ja näyttelyissä, tästä voi päätellä, ettei Missy's Missin suku ollut kovin huono. Tosin isän puoleltakin voi hyvät geenit periytyä. Tamma oli kaikkien kaveri ja etenkin pikkulasten suosiossa, se oli lasten kestosuosikki ja varmasti olisi edelleenkin jos eläisi. Tamma kuoli vanhuuteen kunnioitettavien 25 vuoden jälkeen.

Jälkeläiset ja jalostusinformaatio

Killer Kid astuu kaudella 2012 kaksi friisiläistammaa ennen täysipäiväiselle eläkkeelle siirtymistään!

  - Astutusmaksu 200v€ + varsamaksu 300v€ (sis. alv%)
  - Varsamaksu peritään vain elävästä varsasta
  - Astutus tapahtuu VAIN keinosiemennyksellä oriin turvallisuuden vuoksi
  - Pakastespermaa on varastossa
01. s. 23.02.2009 tamma Get Off L e. Salvation DKT om. kaito
02. s. 26.02.2009 ori Deadly Rubbish SIX e. Modalemma om. kaito
03. s. 05.10.2009 ori Ch Duren Kieren e. Dur Ver om. wilberi
04. s. 05.10.2009 tamma Duren Polka e. Dur Veroek om. wishmaster
05. s. 11.01.2011 tamma. Six-six SIX e. Marilyn om. Chao
06. s. 30.11.2011 ori Kraven von Lion e. Wianka van de Kness om. Kiiskinen

Valmennukset, päiväkirja ja kisakalenteri

Valmennus; Marcus Lorin evm - Lion's Gate, 07.03.2011 - ratsastaja kaito
Marcus Lorin oli tullut käymään tallillamme valmentamassa yhdysvalloista asti joten olin todella innoissani. Olin puunannut Kidin erityisen kiiltävästi ja kaikki varusteetkin oli puhtaat. Varustin Kidin rauhallisesti ja tarkistin, että kaikki remmit oli varmasti kiinni ennen kuin vein oriin kentälle ja hyppäsin selkään. Ehdin lämmitellä Kidin hyvin ennen kuin MArcus tuli paikalle ja aloitti yksityisvalmennukseni. Teimme suuria voltteja ja taivutuksia aluksi. Marcus tarkkaili ratsastustyyliäni ja neuvoi miten välillä, meinaan usein unohtaa kädet jotka pitäisi olla kyljissä kiinni, mutta välillä minulla ne lepattavat kuin siivet. Teimme paljon harjoituksia eri askellajeissa, laukanvaihtoja, pohkeenväistöä ja muuta helppoa. Sitten siirryimme hiukan haastavampiin tehtäviin kuten passageen ja piaffeen, Kid osasi todella hyvin ja oli muutenkin koko valmennuksen ajan kuuliainen. Valmennuksen loputtua kävin palauttelemassa Kidin lyhyellä maasto pätkällä käynnissä ettei sen lihakset jumittuisi.

Valmennus; valmentaja elliot. - Demon Hall, 11.01.2011 - ratsastaja kaito
Olit jo saanut Kidin lämmiteltyä kun tulin kentälle ja loitimme heti. Kid ei ollut kovin hyvällä tuulella joten se pisti sinut tiukille. Pyysin sinua ottamaan lyhyemmät ohjat jotta voisit hallita oriin paremmin kun se temppuili. Aloitimme taivutuksista joista siirryimme pieniin tehtäviin joissa sinun piti tietyssä kohtaa vaihtaa eri askellajille ja päädyissä tehdä voltit. Tämän jälkeen teitte pohkeenväistäjä kummallakin pitkällä sivulla jonka jälkeen teitte laukanvaihtoja kumpaankin suuntaan. Lopuksi annoit Kidin kävellä pitkillä ohjilla muutaman kierroksen.

10.11.2011, päiväkirjamerkintä, kirjoittanut kaito
Kid on nyt viimeistä kertaa jalostuksessa ja sitten se pääsee täysipäiväisesti eläkkeelle. Siskon tytöt ovat ratsastaneet oriilla joka vain matelee eteenpäin puoli unessa. Tytöt istuvat kummatkin sen selässä ja ratsastavat sillä kentällä. Vanhempi tytöistä on käynyt muutamassa valmennuksessa Kidillä ja olen antunut hänelle luvan kilpailla helpoissa luokissa kunhan kisat eivät ole kovin kaukana. Kid taitaa olla tällä hetkellä tallin lellityin hevonen kun tytöt haluavat tulla joka päivä hoitamaan sitä, onneksi siskoni asuu ihan lähellä joten minäkin olen monesti hakenut heidät heti koulun jälkeen tallille. Kid on ihan onnessaan saamastaan huomiosta enkä yhtään ihmettele! Kävin eilen itse ratsastamassa Kidillä maastossa ja otimme pari laukka pätkää, kyllähän vanhalta herralta vielä vauhtiakin löytyy ja se on ihan erinlainen kun minä hyppään selkään. Se vähän temppuilee minulle kun siskontytöille se ei tee yhtään mitään, kelmi hän Kid on! Tänään tytöt pääsevät maastoilemaan, nuorempi ottaa Muumin ja vanhempi Kidin minä lähden tietenkin mukaan Dantella ettei mitään satu, eihän heitä kahdestaan uskalla päästää.

30.10.2011, päiväkirjamerkintä, kirjoittanut kaito
Viime merkinnästä on taas aikaa, mutta Kidin kanssa on mennyt tosi hyvin! Se on kuntoutunut täysin ja siitä on tullut kaikkien lellikki. Siitä tämän puolen vuoden aikana on tullut hyvin lempeä ja se on unohtanut lähes kaikki orimaiset kujeensa. Siskon lapseni tuovat sille jatkuvasti herkkuja ja vanhin - joka on nyt 13 vuotias, ostaa sille hoito-tarvikkeita. Todella söpöä vaikka olen sanonut ettei hänen tarvitse ostaa mitään Kidille. Kid nauttii tyttöjen huomiosta täysin rinnoin enkä yhtään ihmettele. Tytöt jaksavat harjata sitä vaikka koko päivän aina uudelleen ja uudelleen, sitten he kilpaa letittävät oriin harjaa ja häntää. Kid torkkuu tyttöjen käsittelyn aikana ja on se muutaman kerran nukahtanutkin ja kuorsannut isoon ääneen. Tytöt sitten kertoivat asiasta ihan innoissaan ja nuorin oli ilmeisesti nukahtanut Kidin heinien päälle lopuksi. Kaksikko oli lopuksi siis vedellyt hirsiä ihan kilpaa. Siitä saatiin jopa kuva todisteita! Siskoni oli ollut nopea ja napannut kuvan ennen kuin kumpikaan oli herännyt, minä olin silloin kisamatkalla toisella puolen saksaa.

21.07.2011, päiväkirjamerkintä, kirjoittanut kaito
Kid pääsi puolitoista viikkoa sitten klinikalta takaisin kotiin, pitkään se sielä olikin! Ori on nyt paljon parempaan päin, kohtahan sitä voi jo liikuttaa kuten ennen sen sairastumista. Nyt sitä vain saa kävelytellä rauhallisesti, mutta muuten se on karsinahoidossa. Raukka parka haluaisi jo pihallekkin kun uutkin pääsee. En ole oikeastaan ihan varma edes mikä sillä oli. Klinikalla oli joku uusi eläinlääkäri ja hän puhui kokoajan hienoilla termeillä joten en ymmärtänyt puoliakaan mitä hän selitti eikä voinut edes kääntää selko kielelle, että tallainenkin normi pulliiainen ymmärtäisi! Tärkeintä on kuitenkin, että Kid on parempaan päin.

30.06.2011, päiväkirjamerkintä, kirjoittanut kaito
Nyt on jäänyt päiväkirjan kirjoittaminen hiukan. On ollut hiukan kiire niin tallin muiden hevosten kanssa kuin myös Kidin. Kid on sairastellut nyt todella paljon ja se on nyt klinikalla hoidossa. Toivottavasti se palaa terveenä takaisin, pelkään kuitenkin pahinta.

07.03.2011, päiväkirjamerkintä, kirjoittanut kaito
Meillä kävi tänään valmentaja yhdysvalloista. Kid kyllä piti tunnista ja se virkistyi huomattavasti! Vanha herra pitää edelleen jöötiä tallissa eikä kukaan voi unohtaa sitä yksin, protesti on muuten pystyssä. Muistelin niitä aikoja kun Kid tuli minulle. Se oli kaksivuotias nuori hevonen ja aivan ensimmäinen friisiläiseni. Siitä on myös tullut hienoin hevonen ja olenkin panostanut siihen. Se on myöskin ainut joka on tähän mennessä käyny laattiksissa ja olen tyytyväinen kun se sai palkinnon vaikka sekin olisi voinut olla parempi, mutta on sekin parempi kuin palkinnotta jääminen.
Tänään eläinlääkärikin tarkisti Kidin ihan vain varmuuden vuoksi, herra sai terveen paperit. En voisi olla iloisempi!

21.02.2011, päiväkirjamerkintä, kirjoittanut kaito
Kid on siirtynyt eläkkeelle ja nyt se ottaa vain pari tammaa vastaan ja se pääsee täysipäiväisesti eläkkeelle. Vaikka Kid alkaakin olla jo vanhemman puoleinen se jaksaa temmeltää ja nauttii pitkistä maastolenkeistä. Tänäänkin kävin illan päälle sen kanssa pitkän pitkän maastolenkin ihan rauhassa. Kid nautti luonnosta ja rauhallisesta tahdista vaikka otimmekin muutaman laukkapätkän ihan vain verestääksemme vanhoja muistoja! On se hieno mies, en voi muuta sanoa.

10.02.2011, päiväkirjamerkintä, kirjoittanut kaito
Löysin yhden sijoituksen viimevuodelta ja lisäsin sen kalenteriin. Myös cup sijoitukset lisättiin kalenteriin. Kidillä aletaan valmentautumaan pikapuoliin ja näyttelyissä aletaan kiertelemään. Kid on kaveraanut Daxerin kanssa joka asuu tällä hetkellä viereisessä karsinassa ja oriit tarhataankin vierekkäin. Hauskan näköistä kun Kidkin vanhana poikana innostuu nuoremman kanssa leikkimään!

30.01.2011, päiväkirjamerkintä, kirjoittanut kaito
Sain tänään lisättyä vanhat päiväkirjamerkinnät Kidin sivuille, vihdoinkin! Aikaisemmin sitä kirjoitettiin erilliselle sivulle, mutta katsoin paljon paremmaksi vaihtoehdoksi kirjoittaa suoraan sivuille. Harmikseni huomasin, ettei niitä ollut edes kovin montaa. Kidillä on ollut jonkinlaista taukoa kilpailemisessa, mutta se palaa vielä kisakentille ennen eläkkeelle jäämistään. Ori ilmoitettiin Helmikuun Kouluratsatsujenlaatuarvosteluun, toivottavasti se pärjää siellä!

11.10.2010, päiväkirjamerkintä, kirjoittanut kaito
Tämä vuosi on mennyt hiukan huonosti kilpailujen kannalta, mutta ollaan Kidin kanssa treenattu seuraavaa vuotta varten. Suunnitelmissa olisi palata takaisin kilpailuihin oriin kanssa jos sen terveys kestää. Kid on sairastellut viime aikoina aika paljon, mutta nyt näyttäisi suunnan olevan paremman puolelle! Eilen tallilla kävi minun serkkutyttö joka ihastui Kidiin täysin. Tyttö harjasi oria varmaan kaksi tuntia, mutta eipähän Kid siitä välittänyt kuinka kauan sai olla harjattavana! Saihan tyttö ratsastaa oriilla kevyen koulutreenin, oman tasonsa mukaan. Ihan mukavaa vaihtelua välillä Kidillekkin, ei aina ammattilaista selässä joka vaatii täydellisyyttä ja niin edelleen. Kid meinasi tosin kuumua yhdessä vaiheessa, mutta serkku kyllä sai sen hallintaansa todella hyvin. Lopuksi Kidi sai vielä viilentävän pesun, sen harja letitettiin tyylikkääksi ja namipaloja unohtamatta luulen että sillä oli lähes täydellinen päivä. Toivottavasti serkku tulee myöhemminkin hoitamaan poikaa!

01.10.2010, päiväkirjamerkintä, kirjoittanut kaito
Valmennus meni mainiosti tänään ja valmentajakin näytti olevan tyytyväinen. Toivottavasti saamme tulevaisuudessakin lisää valmennuksia, mutta myös vaativimmissakin luokissa kuin helpossa b:ssä. Tosin olihan noin helppo valmennus piristävää Kidillekkin kun ei tarvinnut vääntää niitä vaikeita koulukiemuroita kokoaikaa.

23.06.2010, päiväkirjamerkintä, kirjoittanut kaito
Kävin katsomassa oria kesälaitumella jossa se näytti viihtyvän paremmin kuin hyvin. Kylkeen se tosin oli saanut pienen haavan johon suihkutin sitten haavaspraytä. Toivottavasti se ei tulehdu. Kidi sai minulta paljon hellyydenosoituksia, rapsutuksia ja nameja vaikkei se meinannutkaan jaksaa olla kokoaikaa luonani kun mehevä ruoho houkutteli. Illalla kävin kuitenkin ratsastamassa sillä ilman satulaa ja käytiin me uimassakin. Viilentävä vesi teki terää kummallekkin meistä.

30.12.2008 kutsu KRJ Intermediaire I 1/39
31.12.2008 kutsu KRJ Grand Prix 10/117
23.08.2009 kutsu KRJ Vaativa B 1/89
24.08.2009 kutsu KRJ Vaativa A 2/26
24.08.2009 kutsu KRJ Grand Prix 1/29
11.09.2009 kutsu KRJ Intermediate I 6/50
17.09.2009 kutsu KRJ Intermediate I 4/50
19.09.2009 kutsu KRJ Kür: Intermediate I 5/50
19.09.2009 kutsu KRJ Intermediate I 5/50
20.09.2009 kutsu KRJ Kür: Vivacité Special (Intermediate I) 2/21
20.09.2009 Dressurstall Traending KRJ Grand Prix 4/90
20.09.2009 kutsu KRJ Intermediate II 4/26
21.09.2009 kutsu KRJ Kür: Grand Prix 3/50
23.09.2009 kutsu KRJ Grand Prix 3/50
25.09.2009 kutsu KRJ Kür: Intermediate I 4/50
25.09.2009 kutsu KRJ Vaativa B 6/50
27.09.2009 kutsu KRJ Grand Prix 5/47
27.09.2009 kutsu KRJ Grand Prix 1/48
27.09.2009 kutsu KRJ Grand Prix 1/50
27.09.2009 kutsu KRJ Grand Prix 5/47

27.09.2009 kutsu KRJ Grand Prix 1/48
27.09.2009 kutsu KRJ Grand Prix 7/49
28.09.2009 kutsu KRJ Vaativa A 3/50
28.09.2009 kutsu KRJ Grand Prix 4/50
28.09.2009 kutsu KRJ Vaativa B 2/50
29.09.2009 kutsu KRJ Kür: Intermediate I 7/50
30.09.2009 kutsu KRJ Grand Prix 1/30
30.09.2009 kutsu KRJ Intermediate I 6/50
11.11.2009 kutsu KRJ Grand Prix 4/30
12.11.2009 kutsu KRJ Grand Prix 5/3
15.11.2009 kutsu KRJ Grand Prix 1/30
15.11.2009 kutsu KRJ Grand Prix 4/30
16.11.2009 kutsu KRJ Grand Prix 5/30
25.11.2009 kutsu KRJ Kür Grand Prix 2/23
25.11.2009 kutsu KRJ Intermediate II 1/22
26.11.2009 kutsu KRJ Kür Grand Prix 3/33
10.11.2010 kutsu KRJ Grand Prix 6/36
09.03.2011 kutsu KRJ Grand Prix - 3/33
12.03.2011 kutsu KRJ Grand Prix - 2/33